Laden Evenementen

Venlona Proms

27 oktober

VenlonaProms 2024-web

Mannenkoor K.Z. Venlona wil haar zangplezier graag delen met andere zangkoren en doet dat door contacten te leggen en vriendschapsbanden aan te halen met zangkoren uit de regio. Ook internationale vriendschapsbanden worden verwezenlijkt. Daarom organiseert Zangvereniging Venlona dit jaar voor de vierde keer Venlona Proms, op zondagmiddag 27 oktober 2024. Vrije toegang.

Het is een festival met een wat “los” karakter. De koren staan niet pontificaal opgesteld op een podium, waarvoor het publiek netjes in rijen zit, maar de optredens vinden plaats midden in de zaal plaats.

Het publiek staat dus als het ware om de koren heen.

 Venlona Proms vindt plaats in Domani te Venlo, Dominicanenplein 15, Venlo.

Diverse zangkoren uit de regio zullen die middag een licht repertoire ten gehore brengen. Er zullen optredens verzorgd worden door: Vocaal Ensemble Quint, Vocal Group In The Mood, Mannenkoor Arch Luit, Vocal Group Joy en uiteraard zal Venlona ook zijn steentje bijdragen.

Verder zal er ook een groepje acteurs van “Gewoon doen” ( PSW Horst) aanwezig zijn om tussen de optredens door acts op te voeren.
“Gewoon doen” ondersteunt kwetsbare mensen in hun leven.

De leden van Venlona en hun partners doen hun uiterste best om de mooiste Venlonataarten te bakken die onder deskundige jury van de bakkers Thei en Joep Lamberts kunnen nomineren voor de mooiste en lekkerste Venlonataart. Uiteraard kan iedere bezoeker tegen een vergoeding genieten van deze taarten.

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
15:00 - 18:30
Kosten:
Free
Site:
www.domani-venlo.nl

Locatie

Domani
Dominicanenplein 15
Venlo, Limburg 5911 KN Nederland
+ Google Maps