Laden Evenementen

Kerstconcert Grubbenvorster Mannenkoor

20 december 2023

Poster kerstconcert 2023 A4

Het jaar 2023 loopt langzaam richting Kerst en Oudjaar. Het was weer een jaar vol met prettige en minder prettige gebeurtenissen. Kerst is de tijd om het even rustig aan te doen en te gaan genieten van een Kerstconcert in de aanloop naar de bijzondere feestdagen.

Het GMK organiseert, met medewerking van twee andere koren, op 20 december 2023, dit Kerstconcert in de RK Kerk O.L.V. Tenhemelopneming te Grubbenvorst. Aanvang 19:30 uur.

Het concert staat onder leiding van de dirigente Oksana Bos-Baljva met muzikale begeleiding van de pianiste Ludmilla Seroo-Ferroni.

Naast GMK, dit jaar met 12 gastzangers, o.l.v. Oksana Bos-Baljva, zal voor u optreden het koor “Con Brio”, o.l.v. Marcel Kuepers, uit Broekhuizen/Broekhuizenvorst en het Russisch-Oekraïense Dameskoor “Resonance”, o.l.v. Oksana Bos-Baljva, uit Venlo. De koren zullen met hun zang het Kerstgevoel bij velen oproepen.

Dit concert wordt u aangeboden door het GMK.

De toegang tot dit concert is gratis. Na afloop van het concert is er gelegenheid, onder genot van een gratis kopje koffie met cake, om even na te praten over het concert en/of elkaar vast Prettige Kerstdagen toe te wensen.

Alle muzikale deelnemers van dit concert hopen u te begroeten tijdens dit concert en u in de sfeer te brengen van de komende Kerstdagen.

Meer informatie over ons koor en foto’s van onze activiteiten zijn te vinden op onze website www.GMK88.nl.

Gegevens

Datum:
20 december 2023
Tijd:
21:30 - 23:30